Marieke van Riel

Nou, daar kan ik kort over zijn: met tekstschrijven en kneiterhard werken! Dat is natuurlijk geweldig, maar ik kwam er tot mijn schrik achter dat het laatste bericht op mijn website van vorig jaar september is! Een teken van leven in de vorm van een blogje leek mij een goed idee. – April 2019

Natuurlijk ga ik jullie niet vervelen met een opsomming van al mijn opdrachten, het portfolio heeft net de hoognodige update gehad en de lijst met opdrachtgevers is weer helemaal actueel. Ik kan het alleen niet laten om sommige pareltjes toch even te benoemen. Zoals de jubileumeditie van BuitenGewoon Loon op Zand, het eerste exemplaar van de BuitenGewoon…-reeks waarvoor ik alle teksten heb geschreven en verantwoordelijk was voor de eindredactie. Afgelopen weekend, op Koningsdag, werd de tweede editie gelanceerd. Ik hoop dat de reacties net zo enthousiast zijn als bij de eerste uitgave!

Daarnaast lopen de SEO-opdrachten heel goed. Zie bijvoorbeeld de teksten onderin op de websites van Hotel de Kroon en Mondcentrum Drunen. Zoveel teksten met nagenoeg dezelfde zoekwoorden lijkt misschien op productiewerk, maar vanwege de vereiste unieke content, zit ‘m daar nu juist de uitdaging! Het schrijven van webteksten loopt ook lekker, ik geloof sterk in de kracht van een goede persoonlijke pagina, zodat de potentiële koper ziet wie er achter de onderneming zit. Check als voorbeeld de websites van All4people, Dual-C en Two Step.

Verder komen er regelmatig redactie opdrachten voorbij, heb ik voor een drukke ondernemer social media berichten geschreven, mocht ik twee sfeerbrochures voor woonprojecten schrijven (zie portfolio), bedenk en schrijf ik rondreizen voor Breakzy en er zitten een paar geweldige opdrachten ‘in de pen’. Zo begin ik binnenkort aan het schrijven van een complete cursus voor een nieuwe dienst op het gebied van social media in combinatie met een app.

Binnenkort dus meer (ja, dit keer écht). Ben je benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen op tekstschrijversgebied?

Neem dan contact op!


Alles is Tekst

Het Fort 22  |  5146 CH Waalwijk
06 – 52 88 94 89
info@allesistekst.com
BLOG
Waar is ze toch allemaal mee bezig?

Nou, daar kan ik kort over zijn: met tekstschrijven en kneiterhard werken! Dat is natuurlijk geweldig, maar ik kwam er tot mijn schrik achter dat het laatste bericht op mijn website van vorig jaar september is! Een teken van leven in de vorm van een blogje leek mij een goed idee. – April 2019

<lees verder>

Wedding Company.nl

Sinds kort werk ik samen met Wedding Company: een website én magazine met alle informatie over trouwen. En daar hoort natuurlijk een blog bij! – September 2018

<lees verder>

Breakzy.nl

Ik schrijf regelmatig blogs voor Breakzy met vakantietips voor onderweg, zoals deze mega blog over het geweldige eiland Mallorca. Ga er maar even voor zitten! – September 2018

Krijg je bij Mallorca visioenen van lallende toeristen, snackbar Friet van Piet, menu’s met plaatjes en overvolle stranden? Pak dan Breakzy erbij: wij geven je dé tips om met de auto het andere Mallorca te ontdekken!

<lees verder>

Breakzy.nl

Ik schrijf regelmatig blogs voor Breakzy met vakantietips voor onderweg, zoals deze blog over een bezoek aan de stad Bordeaux. – Augustus 2018

Wie Bordeaux zegt, zegt wijn! In deze stad ben je nooit meer dan een stap verwijderd van de passie voor wijn. Het door UNESCO geclassificeerde Bordeaux is daarnaast leuk, levendig en zeker een bezoek van meerdere dagen waard. Het Breakzy team was dus unaniem: deze stad van de wijn verdient een blog!

<lees verder>

The Travel Company

Blog voor The Travel Company met wetenswaardigheden over vliegen. ‘Van witte strepen tot wiebelende vleugels’ – Juli 2018 <lees verder>

Lees meer blogs
Algemene Voorwaarden