Marieke van Riel

Ja, inderdaad: naast tekstschrijver ben ik ook reisagent. Ik post dus regelmatig berichten over leuke vakantiebestemmingen en eigen reiservaring. Zoals het volgende bericht: ‘Waar gaat deze reisagent eigenlijk zelf naar toe op vakantie?’- Juni 2018

Gewoon lekker op familiebezoek bij broer & nichtjes in Barcelona! Alhoewel ik deze geweldige stad al vaker heb bezocht, heb ik dit keer volgens mij toch de perfecte reismodus gevonden voor een bezoek aan Barcelona.

  • Vertrek vanaf Rotterdam. Ik durf het haast niet toe te geven, maar ik was nog nooit vertrokken vanuit Rotterdam The Hague Airport en ik vond het een verademing! Midden in het hoogseizoen, geen files, ingestorte parkeergarages of hectische kiss & ride-zones, maar bijna voor de deur parkeren. De veiligheidscontrole verliep zonder stress, twee beveiligingsbeambten die ons opvingen, ik verwachtte bijna dat ze ons persoonlijk welkom zouden heten…’Goedemiddag mevrouw Van Riel & kids, waar gaat de reis ditmaal naar toe?’…Nou ja, zo ging het bijna dan;)
  • Ons hotel was niet in Barcelona zelf, maar in een van de voorsteden: Mataró. Weg van alle drukte en belachelijk hoge prijzen voor een hapje of drankje op het terras. En als kers op de taart: op loopafstand van het strand. Een aanrader is dan ook het New Hotel Colón waar wij verbleven; sfeervol, aardig personeel en superlocatie.
  • Hoe kom je dan in Barcelona? Dat is het mooiste van alles: voordelig en comfortabel met de trein/metro. De halte wederom op loopafstand en binnen 30 minuten stap je uit onder Plaza de Catalunya – hartje Barcelona. Hoe eenvoudig? Ik heb dit ondernomen met 5 kinderen in de leeftijd van 3-14 jaar…en er is er niemand verdwaald of tussen een ticketpoortje blijven steken!

 


Alles is Tekst

Het Fort 22  |  5146 CH Waalwijk
06 – 52 88 94 89
info@allesistekst.com
BLOG
Waar is ze toch allemaal mee bezig?

Nou, daar kan ik kort over zijn: met tekstschrijven en kneiterhard werken! Dat is natuurlijk geweldig, maar ik kwam er tot mijn schrik achter dat het laatste bericht op mijn website van vorig jaar september is! Een teken van leven in de vorm van een blogje leek mij een goed idee. – April 2019

<lees verder>

Wedding Company.nl

Sinds kort werk ik samen met Wedding Company: een website én magazine met alle informatie over trouwen. En daar hoort natuurlijk een blog bij! – September 2018

<lees verder>

Breakzy.nl

Ik schrijf regelmatig blogs voor Breakzy met vakantietips voor onderweg, zoals deze mega blog over het geweldige eiland Mallorca. Ga er maar even voor zitten! – September 2018

Krijg je bij Mallorca visioenen van lallende toeristen, snackbar Friet van Piet, menu’s met plaatjes en overvolle stranden? Pak dan Breakzy erbij: wij geven je dé tips om met de auto het andere Mallorca te ontdekken!

<lees verder>

Breakzy.nl

Ik schrijf regelmatig blogs voor Breakzy met vakantietips voor onderweg, zoals deze blog over een bezoek aan de stad Bordeaux. – Augustus 2018

Wie Bordeaux zegt, zegt wijn! In deze stad ben je nooit meer dan een stap verwijderd van de passie voor wijn. Het door UNESCO geclassificeerde Bordeaux is daarnaast leuk, levendig en zeker een bezoek van meerdere dagen waard. Het Breakzy team was dus unaniem: deze stad van de wijn verdient een blog!

<lees verder>

The Travel Company

Blog voor The Travel Company met wetenswaardigheden over vliegen. ‘Van witte strepen tot wiebelende vleugels’ – Juli 2018 <lees verder>

Lees meer blogs
Algemene Voorwaarden