Marieke van Riel

Bedankt voor onze samenwerking!

Zou je een recensie willen schrijven over de opdracht die ik voor je heb uitgevoerd?
Jouw mening is voor mij erg waardevol en zo help je ook anderen bij het maken van hun keuze. Je mag de recensie via het contactformulier doorsturen, dan plaats ik deze op de website.

Henk van Hemert - Mobiliteit op Maat
17-09-2018
Het opstellen voor een goede advertentie voor iemand die in ons bedrijf als duizendpoot de directie moet ondersteunen ging ons zelf net even te ver. Met jouw inbreng hebben we een mooie advertentie opgesteld waarmee wij een flink aantal geschikte kandidaten hebben gevonden.
Bart Jan van Collenburg - You Uni
15-08-2018
Marieke heb ik leren kennen als een zeer zelfstandige professional met een groot commitment. In de periode, dat Marieke voor ons kwam werken viel een ervaren collega uit. Met haar pro-actieve houding heeft zij veel werkzaamheden zelfstandig over kunnen nemen. Ik heb de samenwerking met Marieke als zeer prettig ervaren en het was fijn, dat je erop aan kon, dat afspraken werden nagekomen. Marieke is erg sterk in het schrijven en vertalen van teksten. Kortom een fijne collega, die ik kan aanbevelen.
Twan Schellekens - Schellekens Creatieve Communicatie
07-07-2018
We maken regelmatig gebruik van de kennis en vaardigheden van Marieke, ook voor Gewoon Waalwijk heeft ze diverse teksten geschreven. Makkelijk leesbare teksten die het echte verhaal vertellen. Daarnaast is Marieke flexibel inzetbaar en komt altijd haar afspraken na, ook handig!
Paul Oomen – Bedrukte Tape Fabriek
06-05-2018
Marieke weet in 1 regel de complete lading van 10 regels te verwoorden. Zij weet de juiste woorden te vinden voor wat ik bedoel. De teksten lezen vlot weg, in begrijpelijk Nederlands, zodat het voor iedereen duidelijk is. Daarnaast levert zij heel snel en is zij duidelijk over de kosten, ik spreek altijd een projecttarief met haar af. Zij gaat nu ook de teksten schrijven voor mijn volgende website en ik laat haar ook regelmatig tekst ‘tegenlezen’, bij een mailing bijvoorbeeld. De samenwerking gaat altijd vlot, een aanrader dus!
Eefje Bresser - Little Eve
20-07-17
Super tevreden met de manier van werken, je betrouwbaarheid en goede teksten! Je taalgebruik is helder en begrijpelijk, kortom perfect werk. Ik zal zeker vaker van je diensten gebruik maken.
Computer Networking Professional bij Language Institute Regina Coeli
11-05-2017
Enkele kenmerken van haar zijn: teamspeler, collegiaal, resultaatgericht, stressbestendig en een hands-on mentaliteit. Binnen onze organisatie was ze actief in verschillende projecten (Planningsapplicatie, CMS etc). Hierin vertolkte zij steeds op een goede manier de rol tussen de gebruikers en de programmeurs/technici. In elk project deed ze steeds haar uiterste best om de beste kwaliteit te kunnen leveren.
Bas Automatisering
03-02-2017
Toen ik nog eigenaar van BAS Automatisering BV was heb ik regelmatig prettig met Marieke samengewerkt. Hier heeft ze voor mij o.a. vertaalopdrachten gedaan voor websites en APP's. Vertalingen van Nederlands naar Engels, Duits en Frans en dat was ook prima gedaan. Ook bij Regina Coeli heb ik met haar samengewerkt. Bij projecten pikt ze zaken snel op en denkt in oplossingen en mogelijkheden waar anderen nog niet aan gedacht hebben. Marieke, hartelijk dank voor je hulp.

Klanten
aan het
woord

Algemene Voorwaarden